Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΠΕΡΤΑΜΙΝΙ 2018

Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΠΕΡΤΑΜΙΝΙ - ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - ΑΘΗΝΑ www.bertamini.gr 

 

Για τις προσφορές μας καλέστε μας στο 210 - 60 85 720 ή επικοινωνήστε μαζί μας διαμέσου email: bertamini@bertamini.gr 

 

Θα χαρούμε πολύ να σας απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις για μέρες, ώρες, πρόγραμμα σπουδών και κόστος με όλες τις λεπτομέρειες και ακρίβεια δίνοντας σας ταυτόχρονα εναλλακτικές λύσεις με γνώμονα πάντα την ποιοτική εκπαίδευση σε συνδυασμό  με το value for money, κάτι που το προσέχουμε ιδιαιτέρως. Όσα περισσότερα στοιχεία έχουμε για τους επαγγελματικούς και μαθησιακούς σας στόχους τόσο πιο προσαρμοσμένο πρόγραμμα και σχεδιάγραμμα σπουδών θα σας προτείνουμε ώστε να μην χάσετε χρόνο και χρήμα.


Για όσους βρίσκονται ήδη σε ένα επίπεδο
Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και βάση του επιπέδου που ήδη κατέχετε, οργανώνουμε το πλάνο σπουδών (τακτικό / εντατικό / υπερεντατικό πρόγραμμα) και το χρόνο διεκπεραίωσης βάση του χρόνου που διαθέτετε. Κατόπιν, σας εντάσσουμε στο κατάλληλο για σας πρόγραμμα (υπάρχουν πρωινά / μεσημεριανά /απογευματινά προγράμματα), κ.α.


Αν είστε εκτός Αθηνών, ενδεχομένως θα ήταν καλύτερο να επικοινωνήσουμε διαμέσου σκαιπ ή εναλλακτικά διαμέσου της γραμμής ανοιχτής επικοινωνίας του Σχολείου μας : 210- 60 85 720.  Επίσης θα μπορούσαμε ευχαρίστως να σας καλέσουμε και εμείς τηλεφωνικώς όποια στιγμή εσείς επιθυμείτε.

Αν μένετε κοντά μας, το μόνο που μένει είναι να κλείσουμε μια συνάντηση στο χώρο μας, την ώρα που εσείς επιθυμείτε.

Οι υποψήφιοι μαθητές που ενδιαφέρονται για μαθήματα ορολογίας για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2018-2019  μπορούν να μας στείλουν e-mail ή να κλείσουν από τώρα ραντεβού στο Σχολείο μας ή διαμέσου skype.
Οι εγγραφές άρχισαν και συνεχίζονται. Ωράρια γραμματείας μεταξύ 11:00 με 14:00 17:00- 22:00 από Δευτέρα έως Σάββατο
Περαιτέρω πληροφορίες για τμήματα και προγράμματα: στο official website bertamini arxiki : www.bertamini.gr 

Σας ευχόμαστε μια όμορφη & δημιουργική Ακαδημαϊκή Χρονιά!!